100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S VI 1.9 16V 114PK
Bouwjaar 09.1998 - 05.2004

Fuseekogels MAZDA 323 S VI (BJ) 1.9 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 S VI (BJ) 1.9 16V bestellen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 S VI (BJ). Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.

Speling op uw fuseekogel

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARDAFDAIMLER. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.