100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S VI 2.0 131PK
Bouwjaar 01.2001 - 05.2004

Fuseekogels MAZDA 323 S VI (BJ) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Fuseekogels voor uw MAZDA 323 S VI (BJ) 2.0 bestellen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 S VI (BJ).

Speling op uw fuseekogel

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERFORDRENAULTSKODA.