100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 2.0 CD 110PK
Bouwjaar 02.2005 - 05.2010

Fuseekogels MAZDA 5 (CR19) 2.0 CD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Speling op uw fuseekogel

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren en ABS Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 5 (CR19) 2.0 CD. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Fuseekogels voor uw MAZDA 5 (CR19) bestellen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.