100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 2.0 CD 143PK
Bouwjaar 02.2005 - 05.2010

Fuseekogels MAZDA 5 (CR19) 2.0 CD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 5 (CR19) 2.0 CD bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 5 (CR19) past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Speling op uw fuseekogel

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?