100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 2.0 147 PK
Bouwjaar 01.2011 - tot heden

Fuseekogels MAZDA 5 (CW) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 5 (CW) 2.0 bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 5 (CW) past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Speling op uw fuseekogel

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAIVECOSAABPONTIAC.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.