100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Bestelwagen/Bus 2.2 D 150 PK
Bouwjaar 04.2015 - 05.2016

Fuseekogels MAZDA 6 Bestelwagen/Bus (GJ) 2.2 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Bestelwagen/Bus (GJ) 2.2 D bestellen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Bestelwagen/Bus (GJ) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Speling op uw fuseekogel

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVEROLDSMOBILEFIATLADA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.