100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.0 DI 143PK
Bouwjaar 06.2005 - 08.2007

Fuseekogels MAZDA 6 Hatchback (GG) 2.0 DI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Hatchback (GG) 2.0 DI bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Elke MAZDA 6 Hatchback (GG) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERMINIMASERATILINCOLN.