100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.0 DI 121PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Fuseekogels MAZDA 6 Sedan (GG) 2.0 DI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Je kunt bij ons betalen via PayPal Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Sedan (GG) 2.0 DI. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Speling op uw fuseekogel

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Sedan (GG) bestellen

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.