100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 D 129PK
Bouwjaar 01.2010 - 12.2012

Fuseekogels MAZDA 6 Sedan (GH) 2.2 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Sedan (GH) 2.2 D bestellen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERMGMINITOYOTA.

Speling op uw fuseekogel

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Elke MAZDA 6 Sedan (GH) heeft een eigen VIN-nummer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.