100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD 163PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2012

Fuseekogels MAZDA 6 Sedan (GH) 2.2 MZR-CD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Sedan (GH) 2.2 MZR-CD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Sedan (GH) bestellen

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.