100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.5 MZR 170PK
Bouwjaar 08.2007 - 07.2013

Fuseekogels MAZDA 6 Sedan (GH) 2.5 MZR

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Sedan (GH) 2.5 MZR past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Speling op uw fuseekogel

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIALOTUSFERRARI. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Sedan (GH) bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.