100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 D 4WD 175PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Fuseekogels MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.2 D 4WD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIFORDMITSUBISHIISUZU.

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.2 D 4WD bestellen

Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Sedan (GJ, GL). Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op uw fuseekogel

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.