100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 D 175PK
Bouwjaar 12.2012 - heden

Fuseekogels MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.2 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.2 D bestellen

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOPONTIACHYUNDAIFIATBUICK. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Speling op uw fuseekogel

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.