100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.5 190PK
Bouwjaar 03.2018 - heden

Fuseekogels MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.5

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLAMBORGHINISSANGYONGLAND ROVERLDV. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) 2.5 past. Elke MAZDA 6 Sedan (GJ, GL) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Je kunt bij ons betalen via iDeal en AfterPay Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.