100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Station Wagon 2.0 DI 136PK
Bouwjaar 08.2002 - 02.2005

Fuseekogels MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.0 DI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 6 Station Wagon (GY) 2.0 DI komen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Station Wagon (GY), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENOLDSMOBILEINFINITIRENAULT. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.