100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD 163PK
Bouwjaar 08.2008 - 07.2013

Fuseekogels MAZDA 6 Stationwagen (GH) 2.2 MZR-CD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Stationwagen (GH) 2.2 MZR-CD.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUVAUXHALLBMW.

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Stationwagen (GH) bestellen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.