100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.0 146PK
Bouwjaar 01.2013 - heden

Fuseekogels MAZDA 6 Stationwagen (GJ, GL) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Stationwagen (GJ, GL) 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bendix, Pagid en Zimmermann De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Speling op uw fuseekogel

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Stationwagen (GJ, GL) bestellen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIVW VOLKSWAGENTOYOTALINCOLN.