100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D 4WD 175PK
Bouwjaar 07.2014 - heden

Fuseekogels MAZDA 6 Stationwagen (GJ, GL) 2.2 D 4WD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Stationwagen (GJ, GL) 2.2 D 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Fuseekogel voor uw auto kopen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Stationwagen (GJ, GL) past. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELSKODAFERRARIMITSUBISHI.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.