100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II 1.6 80PK
Bouwjaar 11.1982 - 06.1987

Fuseekogels MAZDA 626 II (GC) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 II (GC) 1.6 bestellen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Speling op uw fuseekogel

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 626 II (GC), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.