100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II 2.0 101PK
Bouwjaar 03.1983 - 09.1987

Fuseekogels MAZDA 626 II (GC) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 II (GC) 2.0 bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 626 II (GC) komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATOLDSMOBILEPEUGEOTBEDFORDISUZUPORSCHE.

Speling op uw fuseekogel

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Brembo, Lucas, Bendix en Pagid Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.