100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II Hatchback 2.0 120PK
Bouwjaar 01.1986 - 09.1987

Fuseekogels MAZDA 626 II Hatchback (GC) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 II Hatchback (GC) 2.0 bestellen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 626 II Hatchback (GC), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op uw fuseekogel

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.