100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II Hatchback 2.0 i Turbo 118PK
Bouwjaar 01.1986 - 10.1987

Fuseekogels MAZDA 626 II Hatchback (GC) 2.0 i Turbo

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Speling op uw fuseekogel

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke MAZDA 626 II Hatchback (GC) 2.0 i Turbo heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 II Hatchback (GC) bestellen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.