100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Coupé 1.8 88PK
Bouwjaar 09.1987 - 08.1991

Fuseekogels MAZDA 626 III Coupé (GD) 1.8

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 626 III Coupé (GD) 1.8 komen. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Speling op uw fuseekogel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFLDVSSANGYONGJEEPSEATHYUNDAI. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 III Coupé (GD) bestellen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.