100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Coupé 2.0 90PK
Bouwjaar 09.1987 - 10.1990

Fuseekogels MAZDA 626 III Coupé (GD) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 III Coupé (GD) 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Speling op uw fuseekogel

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Elke MAZDA 626 III Coupé (GD) heeft een eigen VIN-nummer. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTIVECOLADAFIAT. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.