100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 1.6 82PK
Bouwjaar 06.1987 - 05.1992

Fuseekogels MAZDA 626 III (GD) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 III (GD) 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 III (GD) bestellen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDVAUXHALLIVECODODGETOYOTA.