100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 2.0 12V 107PK
Bouwjaar 09.1987 - 05.1992

Fuseekogels MAZDA 626 III (GD) 2.0 12V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 626 III (GD) 2.0 12V. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUCADILLACFORD. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Speling op uw fuseekogel

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke MAZDA 626 III (GD) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.