100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 2.0 D 60PK
Bouwjaar 07.1987 - 07.1991

Fuseekogels MAZDA 626 III (GD) 2.0 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 626 III (GD) 2.0 D. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 III (GD) bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.