100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III 2.2 12V 115PK
Bouwjaar 11.1987 - 07.1991

Fuseekogels MAZDA 626 III (GD) 2.2 12V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Je kunt bij ons betalen via MisterCash en AfterPay Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Speling op uw fuseekogel

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 III (GD) 2.2 12V bestellen

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACLINCOLNMERCEDES-BENZ. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 626 III (GD) komen.