100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Hatchback 2.0 90PK
Bouwjaar 09.1987 - 10.1990

Fuseekogels MAZDA 626 III Hatchback (GD) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 III Hatchback (GD) 2.0 bestellen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPONTIACFERRARI. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 626 III Hatchback (GD), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Speling op uw fuseekogel

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Gietijzer komt minder veel voor als component.