100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 D Comprex 75PK
Bouwjaar 05.1993 - 11.1996

Fuseekogels MAZDA 626 III Station Wagon (GV) 2.0 D Comprex

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.

Speling op uw fuseekogel

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 III Station Wagon (GV) 2.0 D Comprex dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 III Station Wagon (GV) bestellen

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAPONTIACLOTUSMITSUBISHISSANGYONGSUZUKI. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.