100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Station Wagon 2.0 i 16V 150PK
Bouwjaar 10.1988 - 09.1997

Fuseekogels MAZDA 626 III Station Wagon (GV) 2.0 i 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 III Station Wagon (GV) 2.0 i 16V bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIDODGEDAIHATSUMITSUBISHI. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Elke MAZDA 626 III Station Wagon (GV) heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Speling op uw fuseekogel

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.