100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 III Station Wagon 2.2 12V 115PK
Bouwjaar 03.1989 - 11.1996

Fuseekogels MAZDA 626 III Station Wagon (GV) 2.2 12V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 III Station Wagon (GV) 2.2 12V bestellen

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 626 III Station Wagon (GV) komen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen.

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Je kunt bij ons betalen via iDeal en AfterPay Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.