100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV 1.8 i 105PK
Bouwjaar 01.1992 - 04.1997

Fuseekogels MAZDA 626 IV (GE) 1.8 i

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 IV (GE) 1.8 i bestellen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.