100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV 2.0 D 76 PK
Bouwjaar 05.1994 - 06.1997

Fuseekogels MAZDA 626 IV (GE) 2.0 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Elke MAZDA 626 IV (GE) 2.0 D heeft een eigen VIN-nummer. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 IV (GE) bestellen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.