100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV 2.0 D GLX Comprex 75PK
Bouwjaar 10.1992 - 04.1997

Fuseekogels MAZDA 626 IV (GE) 2.0 D GLX Comprex

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Elke MAZDA 626 IV (GE) 2.0 D GLX Comprex heeft een eigen VIN-nummer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Pagid, ABS, Zimmermann en Brembo Je kunt bij ons betalen via overboeking en PayPal Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 IV (GE) bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGENISSANSEATPEUGEOTBMWVW VOLKSWAGEN. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Speling op uw fuseekogel

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.