100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV 2.0 i 4WD 116PK
Bouwjaar 04.1992 - 04.1997

Fuseekogels MAZDA 626 IV (GE) 2.0 i 4WD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 IV (GE) 2.0 i 4WD bestellen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Speling op uw fuseekogel

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke MAZDA 626 IV (GE) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.