100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV Hatchback 1.8 105PK
Bouwjaar 08.1991 - 04.1997

Fuseekogels MAZDA 626 IV Hatchback (GE) 1.8

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 IV Hatchback (GE) 1.8 past.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 IV Hatchback (GE) bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTAUDILEXUSFERRARI. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Speling op uw fuseekogel

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.