100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV Hatchback 1.8 90PK
Bouwjaar 08.1994 - 04.1997

Fuseekogels MAZDA 626 IV Hatchback (GE) 1.8

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 IV Hatchback (GE) 1.8 bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 IV Hatchback (GE) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op uw fuseekogel

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENDAEWOOALFA ROMEOPEUGEOTINFINITI.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.