100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 IV Hatchback 2.0 D GLX Comprex 75PK
Bouwjaar 01.1993 - 04.1997

Fuseekogels MAZDA 626 IV Hatchback (GE) 2.0 D GLX Comprex

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 IV Hatchback (GE) 2.0 D GLX Comprex bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACPEUGEOTGMCALFA ROMEOVOLVO. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 626 IV Hatchback (GE), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Speling op uw fuseekogel

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.