100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 V Hatchback 1.8 90PK
Bouwjaar 05.1997 - 12.1999

Fuseekogels MAZDA 626 V Hatchback (GF) 1.8

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 V Hatchback (GF) 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 626 V Hatchback (GF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.