100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 V Station Wagon 2.0 TD 110PK
Bouwjaar 10.2000 - 10.2002

Fuseekogels MAZDA 626 V Station Wagon (GW) 2.0 TD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Speling op uw fuseekogel

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Fuseekogels voor uw MAZDA 626 V Station Wagon (GW) 2.0 TD bestellen

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 V Station Wagon (GW) past. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.