100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE Open laadbak/ Chassis 2.2 D 64PK
Bouwjaar 01.1988 - 03.1996

Fuseekogels MAZDA B-SERIE Open laadbak/ Chassis (UF) 2.2 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.

Fuseekogels voor uw MAZDA B-SERIE Open laadbak/ Chassis (UF) 2.2 D bestellen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Speling op uw fuseekogel

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE Open laadbak/ Chassis (UF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.