100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.0 78PK
Bouwjaar 01.1983 - 12.1984

Fuseekogels MAZDA B-SERIE (UD) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA B-SERIE (UD) 2.0 bestellen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UD), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Speling op uw fuseekogel

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.