100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 2.5 D 4WD 86PK
Bouwjaar 02.1996 - 06.1999

Fuseekogels MAZDA B-SERIE (UF) 2.5 D 4WD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA B-SERIE
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 220138
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 17,7 mm
Voertuigtype: B2500
schroefdraadmaat: M16X1.5 RHT
Gewicht: 0,9 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
47% Korting
27,42
51,73
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.

Fuseekogels voor uw MAZDA B-SERIE (UF) 2.5 D 4WD bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA B-SERIE (UF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHPEUGEOTLANCIA. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.