100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis 2.5 CDVi 143PK
Bouwjaar 12.2006 - heden

Fuseekogels MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis (CD, UN) 2.5 CDVi

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis (CD, UN) 2.5 CDVi dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, overboeking, AfterPay en iDeal Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Fuseekogels voor uw MAZDA BT-50 Open laadbak/ Chassis (CD, UN) bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.