100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA BT-50 Pick-up 2.2 99PK
Bouwjaar 10.2006 - 06.2013

Fuseekogels MAZDA BT-50 Pick-up (CD, UN) 2.2

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke MAZDA BT-50 Pick-up (CD, UN) 2.2 heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Fuseekogel voor uw auto kopen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogels voor uw MAZDA BT-50 Pick-up (CD, UN) bestellen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.