Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA BT-50 Pick-up 2.6 125 PK
Bouwjaar 10.2006 - 12.2015

Fuseekogels MAZDA BT-50 Pick-up (CD, UN) 2.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATLADABEDFORDIVECOPORSCHE.

Fuseekogels voor uw MAZDA BT-50 Pick-up (CD, UN) 2.6 bestellen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA BT-50 Pick-up (CD, UN) past. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Speling op uw fuseekogel

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.