100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-3 2.0 SKYACTIV-G 148PK
Bouwjaar 07.2015 - heden

Fuseekogels MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elke MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw MAZDA CX-3 (DK) bestellen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGESMARTSEAT. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS