100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-3 2.0 SKYACTIV-G AWD 148PK
Bouwjaar 07.2015 - heden

Fuseekogels MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G AWD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Speling op uw fuseekogel

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Fuseekogels voor uw MAZDA CX-3 (DK) bestellen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.