100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.0 AWD 154PK
Bouwjaar 02.2012 - 02.2017

Fuseekogels MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.0 AWD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.0 AWD bestellen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA CX-5 (KE, GH).

Fuseekogel voor uw auto kopen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINILAND ROVERLEXUSVW VOLKSWAGENLAMBORGHINI.

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.